E momentul sa vorbim serios despre o presedintie Trump

Joi, 22 Septembrie 2016, ora 07:49
758 citiri
E momentul sa vorbim serios despre o presedintie Trump

Acum un an Donald Trump era o gluma. Acum jumatate de an era un candidat-dezastru care astepta doar momentul in care sa fie batut de contracandidata sa pentru presedintia SUA, Hillary Clinton.

Acum mai are putin si o depaseste in preferintele alegatorilor.

Miliardarul republican Donald Trump s-a apropiat la vreo 2 procente de Hillary Clinton dupa ce ajunsese, la un moment dat, chiar la 10 procente in urma. Conteaza mai mult ca a recuperat in statele-cheie, asa numitele "battleground states" din America, cele care decid invingatorul.

Sa fiu clar inteles - Hillary Clinton are inca prima sansa de a deveni presedinte, insa e intr-o pierdere accelerata de viteza. Scandalul mailurilor inca nu s-a stins, cum nu s-a stins nici cel al donatiilor pentru Fundatia Clinton in schimbul accesului la Departamentul de Stat pe vremea cand il conducea. Nici starea sa de sanatate nu o ajuta, in mod evident.

Apoi, urmeaza dezbaterile, incepand cu 26 septembrie, acolo unde nu este exclus ca ...citeste mai departe despre "E momentul sa vorbim serios despre o presedintie Trump" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Trump presedinte SUA Romania , #Stiri International