Dupa Brexit si Trump, Farage spune ca 2016 e doar inceputul unei mari revolutii globale

Sambata, 25 Februarie 2017, ora 13:06
894 citiri

Fostul lider al partidului populist si eurofob din Marea Britanie Ukip, Nigel Farage, a fost aclamat la conferinta anuala a conservatorilor americani, cand a afirmat ca victoriile Brexit si a lui Donald Trump nu sunt decat premisele unei revolutii impotriva "mondialistilor".

"In 2016, am facut-o!", a exclamat Nigel Farage pe scena CPAC (Conservative Political Action Conference), la putin timp dupa sosirea presedintelui american la reuniunea desfasurata in apropiere de Washington, potrivit AFP.

"Cand generatiile viitoare vor studia istoria acestei perioade, un an se va distinge dintre ceilalti si acesta va fi 2016", a declarat unul dintre principalii actori ai campaniei pentru Brexit in iunie 2016.

Evocand viitoarele alegeri din Olanda, Franta, Germania si eventual Italia, Nigel Farage a declarat ca 2016 nu a fost decat "inceputul unei mari revolutii globale. Ea va atinge restul lumii occidentale".

Si chiar daca in aceste tari vor fi infrangeri in 2017, "centrul de greutate al intregii dezbateri se va deplasa", si-a exprimat el satisfactia dinainte, denuntandu-i pe "mondialisti", termen care face parte si din vocabularul lui Donald Trump.

Politicianul britanic, foarte aplaudat de mai multe sute de persoane, a amintit ca el l-a sustinut pe Donald Trump in timpul campaniei electorale americane si a glumit ca, dupa victoria acestuia in noiembrie, el se simte "din ce in ce mai american".

Farage l-a felicitat pe miliardar pentru prima sa luna la putere. Nu este "surprinzator sa vezi un conducator aplicand programul pentru care a fost ales?", s-a intrebat el retoric. ...citeste mai departe despre "Dupa Brexit si Trump, Farage spune ca 2016 e doar inceputul unei mari revolutii globale" pe Ziare.com

#Farage alegeri Europa 2017 , #Stiri International