Dupa blocarea mesageriei Telegram, mii de rusi au protestat in strada: Nu ramaneti tacuti, Putin e un hot!

Marti, 01 Mai 2018, ora 14:01
1191 citiri

Mii de rusi, inclusiv principalul opozant al Kremlinului Aleksei Navalnii, au manifestat luni la Moscova contra consolidarii supravegherii pe Internet, dupa blocarea de catre autoritati a mesageriei criptate Telegram, scrie AFP.

Autorizata de Primaria Moscovei, aceasta manifestatie a adunat in centrul capitalei aproximativ 8.000 de persoane, potrivit politiei si organizatorilor, un nivel relativ ridicat in cazul unei adunari a opozitiei.

O manifestatie similara contra restrictiilor pe Internet a adunat doar aproximativ 1.000 de persoane la Moscova in august.

Manifestanti au agitat pancarte cu sloganuri antiguvernamentale si steaguri ruse, scandand "Putin este un hot" sau "Nu ramaneti tacuti", au constatat jurnalisti AFP la fata locului.

"Toata luma are dreptul sa aleaga", a declarat pentru AFP Tatiana Filatova, o pensionara. "Atunci cand traim dupa reguli stricte, viata devine anosta, iar cerul gri".

Opozantul Alksei Navalnii s-a adresat multimii, multumindu-i cofondatorului Telegram Pavel Durov ca a creat mesageria criptata, apreciata de numerosi rusi. ...citeste mai departe despre "Dupa blocarea mesageriei Telegram, mii de rusi au protestat in strada: Nu ramaneti tacuti, Putin e un hot!" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Telegram proteste Rusia, #proteste Moscova Telegram , #Stiri International