Donald Tusk i-a scris lui Mihai Tudose: Domnia legii si progresele in lupta anticoruptie sunt cruciale

Vineri, 30 Iunie 2017, ora 21:07
1885 citiri
Donald Tusk i-a scris lui Mihai Tudose: Domnia legii si progresele in lupta anticoruptie sunt cruciale
Foto: Facebook Donald Tusk

Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, i-a transmis o scrisoare de felicitare lui Mihai Tudose pentru numirea in fruntea Guvernului Romaniei, in care afirma ca domnia legii si progresele in lupta anticoruptie sunt cruciale pentru ca romanii sa beneficieze deplin de avantajele aduse de calitatea de cetatean european.

Donald Tusk l-a felicitat, in numele Consiliului European, pe Mihai Tudose pentru functia de sef al Guvernului.

"Ca tara membra a Uniunii Europene si viitoare detinatoare a Consiliului Uniunii Europene, Romania joaca un rol activ in sprijinirea unei Uniuni mai puternice si unite ca si pentru o vecinatate UE mai stabila si democratica", se arata in scrisoare trimisa de Tusk.

De asemenea, presedintele Consiliului European evoca domnia legii si lupta anticoruptie pentru ca romanii sa aiba toate avantajele presupuse de calitatea de cetateni europeni.

"Sunt increzator ca guvernul dumneavoastra va furniza Romaniei stabilitatea care sa conduca la o dezvoltare continua a tarii dumneavoastra ca si a Uniunii Europene si ca va continua sa contribuie in mod constructiv la rezolvarea provocarilor comune.

Domnia legii si progresul in lupta impotriva coruptiei, in linie cu asteptarile mari ale societatii romanesti si cu valorile UE, sunt cruciale pentru a asigura ca toti cetatenii Romaniei sa beneficieze pe deplin de toate oportunitatile oferite de calitatea de membru al Uniunii", mai afirma Tusk. ...citeste mai departe despre "Donald Tusk i-a scris lui Mihai Tudose: Domnia legii si progresele in lupta anticoruptie sunt cruciale" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Donald Tusk scrisoare Mihai Tudose, #Tusk Tudose lupta anticoruptie , #Stiri International