Donald Trump vrea sa il angajeze pe avocatul lui Bill Clinton in procedura destituirii

Miercuri, 02 Mai 2018, ora 20:46
794 citiri
Donald Trump vrea sa il angajeze pe avocatul lui Bill Clinton in procedura destituirii
Foto: Arhiva Facebook/Casa Alba

Presedintele SUA, Donald Trump, intentioneaza sa il angajeze in functia de reprezentant juridic al Casei Albe pe Emmet T. Flood, avocatul care l-a reprezentat pe fostul presedinte Bill Clinton in procedura care viza destituirea.

Surse citate de Axios.com si de New York Times sustin ca Trump vrea sa il angajeze pe avocatul Emmet T. Flood in locul lui Ty Cobb, consilier juridic principal al Presedintiei SUA care se ocupa de aparare in ancheta privind presupusele contacte cu Rusia.

Ty Cobb a anuntat ca vrea sa se retraga din activitate.

Contactat de NYT, Ty Cobb a confirmat ca l-a informat pe presedintele Donald Trump acum cateva saptamani ca vrea sa se retraga din activitate. El a explicat ca intentioneaza sa ramana in functie doar inca o luna, pentru a-i preda atributiile lui Emmet Flood.

"A fost o onoare sa fiu in slujba tarii in aceasta functie la Casa Alba. Le doresc tuturor sa avanseze in activitati", a precizat el.

Emmet Flood, care l-a reprezentat pe fostul presedinte Bill Clinton in cursul procedurii destiturii, ar urma sa adopte o abordare mai vehementa decat Ty Cobb in investigatia privind presupuse contacte cu Rusia in campania electorala din 2016. Ty Cobb a avut o atitudine de cooperare cu procurorul special Robert Mueller.

Procurorul Mueller are zeci de intrebari in ancheta privind ingerintele Rusiei: Vrea sa intre in mintea lui TrumpDemocratii americani il dau in judecata pe Trump si Rusia, denuntand perturbarea scrutinuluiMoscova sustine ca Trump l-a chemat pe Putin la Casa Alba si s-a autoinvitat in RusiaTrump amana impunerea de noi sanctiuni impotriva Rusiei, ca sa nu-l enerveze si mai rau pe PutinFostul director FBI il face mincinos pe Trump si relateaza scene demne de Mafie in noua sa carte ...citeste mai departe despre "Donald Trump vrea sa il angajeze pe avocatul lui Bill Clinton in procedura destituirii" pe Ziare.com

#Trump avocat Bill Clinton Rusia ancheta , #Stiri International