Donald Trump, nou atac la Hillary Clinton inaintea ultimei dezbateri: Sugereaza ca s-a drogat

Duminica, 16 Octombrie 2016, ora 08:59
829 citiri

Donald Trump a sugerat sambata, intr-un atac surprinzator, ca rivala sa Hillary Clinton a recurs la produse dopante si a propus controale inainte de viitoarea dezbatere.

Totodata, el a acuzat "presa corupta" ca vrea sa trucheze scrutinul prezidential, relateaza AFP.

Aflat in coada in sondaje odata cu apropierea alegerilor de la 8 noiembrie, candidatul republican la fotoliul de la Casa Alba pune cu regularitate la indoiala validitatea procesului electoral in curs.

Insa declaratiile ciudate despre atitudinea rivalei sale marcheaza o etapa noua in ceea ce pare sa fie un salt cu capul inainte catre un rezultat incert.

"Suntem ca niste atleti (...). Atletii trebuie sa treaca un control antidoping. Eu cred ca trebuie sa facem si noi la fel inaintea dezbaterii", a lansat omul de afaceri septuagenar la Portsmouth, in statul New Hampshire.

Cu patru zile inaintea celei de a treia si ultimei dezbateri prezidentiale, in cursul careia va incerca sa se reintroduca in cursa catre Casa ...citeste mai departe despre "Donald Trump, nou atac la Hillary Clinton inaintea ultimei dezbateri: Sugereaza ca s-a drogat" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Donald Trump Hillary Clinton droguri, #Donald Trump acuzatii hartuire sexuala , #Stiri International