Donald Trump, acuzat ca a platit "aplaudacii" de la lansarea candidaturii la presedintia SUA

Joi, 18 Iunie 2015, ora 15:56
903 citiri
Donald Trump, acuzat ca a platit "aplaudacii" de la lansarea candidaturii la presedintia SUA
Foto: Facebook/Donald Trump

Magnatul Donald Trump este acuzat ca a angajat actori pentru a-l aplauda si aclama in timpul discursului de marti in care a anuntat ca vrea sa devina presedintele Americii si ca s-a inscris oficial in cursa pentru nominalizarea candidatului din partea Partidului Republican.

Primele acuzatii au venit din partea activistului si bloggerului liberal Angelo Carusone, care a scris ca Donald Trump ar fi platit oameni sa-l ovationeze, la scurt timp dupa evenimentul ce a avut loc la Trump Tower din New York, informeaza Business Insider.

Donald Trump, ingrijorat ca Statul Islamic ii strica afacerile: Au construit un hotel in Siria, sunt in competitie cu ei

Miercuri, Hollywood Reporter a relatat ca a obtinut un e-mail trimis de compania Extra Mile Casting, in care se ofereau cate 50 de dolari figurantilor ce erau de acord sa participe la discursul lui Trump si sa pozeze in sustinatori ai miliardarului. E-mail-ul ar fi fost trimis pe data de 12 iunie, adica miercurea trecuta.

"Cautam ...citeste mai departe despre "Donald Trump, acuzat ca a platit "aplaudacii" de la lansarea candidaturii la presedintia SUA" pe Ziare.com

#Donald Trump angajat actori, #Donald Trump aplaudaci, #Donald Trump platit aplaudaci , #Stiri International