Donald Trump, accidentul neaccidental

Duminica, 23 Octombrie 2016, ora 07:10
852 citiri
Donald Trump, accidentul neaccidental

Donald Trump nu este doar un accident. El este un semnal de alarma, in primul rand pentru SUA, dar nu numai. Ne arata printre altele ce efecte dramatice poate avea forta prost inteleasa a ecranului.

Eu nu cred ca dl Trump poate deveni presedinte al SUA, cu atat mai mult dupa declaratiile extrem de grave facute cu ocazia ultimei dezbateri, cand nu a putut raspunde transant ca va recunoaste rezultatul alegerilor. Am credinta ca anticorpii unei autentice democratii se vor activa in fata unui asemenea pericol.

Dar, in egala masura, ca este deja grava accederea unui personaj precum Donald Trump chiar si la pozitia de candidat la presedintia SUA, cu o sustinere foarte mare a electoratului, atat de mare incat, matematic, finalul scrutinului ramane deschis "till the fat lady sings", cum spun americanii.

Cum se explica aceasta sustinere?

Pe de-o parte, sigur ca avem acelasi fenomen antisistem care bantuie intreaga lume, ca o reactie, in buna masura justificata, la erorile clasei ...citeste mai departe despre "Donald Trump, accidentul neaccidental" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Donald Trump candidat alegeri SUA , #Stiri International