Doi rusi cautati de americani pentru trafic de arme au fost extradati de Ungaria... inapoi in Rusia

Marti, 27 Noiembrie 2018, ora 17:30
900 citiri

Ungaria a respins cererea Washingtonului privind extradarea catre SUA a doi cetateni rusi suspectati de trafic cu arme si i-a trimis pe acestia in Rusia, nefiind clar daca acolo ei vor fi judecati, a anuntat marti Departamentul american de Stat, transmite agentia Reuters.

Purtatoarea de cuvant a Departamentului de Stat de la Washington, Heather Nauert, a declarat ca SUA aveau un dosar solid in cazul celor doi rusi, Vladimir Liubisin senior si Vladimir Liubisin junior.

"SUA sunt dezamagite de hotararea guvernului ungar de a-i extrada pe cei doi Liubisin in Rusia", a mentionat intr-o declaratie Heather Nauert.

"Ungaria este un partener si un prieten al SUA, dar aceasta decizie ridica intrebari despre angajamentul Ungariei privind cooperarea in aplicarea legii", a indicat ea mai departe, adaugand ca nu este clar daca cei doi rusi vor fi judecati in Rusia.

Budapesta nu a comentat deocamdata cu privire la acest caz ...citeste mai departe despre "Doi rusi cautati de americani pentru trafic de arme au fost extradati de Ungaria... inapoi in Rusia" pe Ziare.com

#rusi strafic arme, #rusi extradati Ungaria , #Stiri International