Dodon ameninta rivalii politici si protestatarii: Nu utilizati copiii drept carne de tun! Nu-i provocati pe cei care m-au votat!

Marti, 15 Noiembrie 2016, ora 12:12
926 citiri
Dodon ameninta rivalii politici si protestatarii: Nu utilizati copiii drept carne de tun! Nu-i provocati pe cei care m-au votat!
Foto: captura Privesc.eu

Presedintele ales al Republicii Moldova Igor Dodon a tinut, marti, prima sa conferinta de cand a castigat alegerile.

El a cerut contracandidatei sale Maia Sandu si partidelor care au sustinut-o sa isi recunoasca infrangerea pentru a-i linisti pe moldovenii care au iesit in ultimele doua zile sa protesteze, amenintand ca in caz contrar vor exista contra-manifestatii.

"Atat CEC, cat si numaratoarea noastra paralela a confirmat ca noi am invins in acest scrutin prezidential. Alegerile au fost recunoscute deja de numerosi observatori internationali. Ati vazut deja sunt mai multe mesaje de felicitare si din partea presedintilor diferitor state. Acum cateva ore am primit felicitare din partea presedintelui Turciei, domnul Erdogan.

Regret pozitia oponentilor mei politici, care au dat dovada ca inca nu au maturitate politica sa recunoasca democratia in Republica Moldova si incita oamenii la ura, la proteste, la nerecunoasterea alegerilor. Stimati oponenti politici, aveti curaj sa ...citeste mai departe despre "Dodon ameninta rivalii politici si protestatarii: Nu utilizati copiii drept carne de tun! Nu-i provocati pe cei care m-au votat!" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Dodon amenintari proteste Moldova, #proteste violente alegeri Moldova Dodon , #Stiri International