Dispozitive explozive, gasite la casa sotilor Clinton si la biroul lui Obama. Si sediul CNN din New York a fost evacuat

Miercuri, 24 Octombrie 2018, ora 17:36
1013 citiri
Dispozitive explozive, gasite la casa sotilor Clinton si la biroul lui Obama. Si sediul CNN din New York a fost evacuat
Foto: Twitter/ @jimsciutto

Dispozitive explozive artizanale au fost depistate miercuri la casa fostului presedinte american Bill Clinton si a sotiei acestuia, fostul secretar de Stat Hillary Clinton, la periferia orasului New York, precum si la biroul fostului presedinte Barack Obama.

Un dispozitiv exploziv a fost gasit miercuri in curtea casei sotilor Clinton, situata in zona Chappaqua, la periferia orasului New York, informeaza postul NBC News si agentia Associated Press.

Dispozitivul a fost descoperit de agentii specializati in sortarea coletelor postale. Bomba artizanala a fost dezamorsata de echipele pirotehnice.

Autoritatile americane suspecteaza ca dispozitivul este similar cu cel primit de miliardarul George Soros, care locuieste in acelasi district.

Potrivit cotidianului New York Times si site-ului Metro.co.uk, o bomba artizanala a fost trimisa si la biroul fostului presedinte american Barack Obama.

De asemenea, Time Warner Centre, sediul postului de televiziune CNN din New York, a fost evacuat din cauza unui pachet suspect, potrivit unor oficiali citati de 6abc.com. Se crede ca pachetul are legatura cu dispozitivele explozive mentionate anterior.

#CNN's bureau in NY has just been evacuated due to a suspicious package being discovered. This comes right after reports of suspicious packages found outside the homes of former presidents Obama & Clinton.- Sophia Saifi (@SophiaSaifi) October 24, 2018

Scene outside CNN NY HQ right now. #NYPD Bomb squad here. @CNNnewsroom pic.twitter.com/avUVaSKDRu- Jim Sciutto (@jimsciutto) October 24, 2018 ...citeste mai departe despre "Dispozitive explozive, gasite la casa sotilor Clinton si la biroul lui Obama. Si sediul CNN din New York a fost evacuat" pe Ziare.com

#bomba familia Clinton, #bomba birou Obama, #sediul CNN evacuat, #pachet suspect sediul CNN , #Stiri International