Din ispravile lui Vladimir Putin: S-a scufundat cu submarinul in Marea Neagra

Miercuri, 19 August 2015, ora 08:15
1074 citiri

Presedintele rus Vladimir Putin s-a scufundat pe fundul Marii Negre pentru a explora o epava langa coastele peninsulei ucrainene anexate de Rusia, Crimeea.

Noua aventura a lui Putin a avut loc marti si este cea mai recenta actiune de imagine a liderului de la Kremlin, care si-a cultivat, de-a lungul anilor, o imagine de temerar. In plus, de aceasta data a avut ocazia sa demonstreze si ca se afla la controlul acestui teritoriu anexat, Crimeea, scrie The Telegraph.

Putin s-a scufundat 83 de metri intr-un minisubmarin. Pana acum, Putin a mai tranchilizat tigri, a zburat cu cocorii si a iesit din mare cu doua amfore, "descoperite" intr-o expeditie de explorare.

Misiunea de marti a facut parte din expeditia Societatii Geografice ruse, pe urmele vechilor rute comerciale din Crimeea.

Vasul comercial bizantin de secol XIV sau X descoperit in apropiere de Balaklava la inceputul acestui an pare sa fie bine ...citeste mai departe despre "Din ispravile lui Vladimir Putin: S-a scufundat cu submarinul in Marea Neagra" pe Ziare.com

#Putin submarin Crimeea, #Putin explorare epava Crimeea , #Stiri International