Dezvaluirile unui terorist: Arabia Saudita a finantat atentatele de la 11 septembrie

Joi, 05 Februarie 2015, ora 10:15
996 citiri
Dezvaluirile unui terorist: Arabia Saudita a finantat atentatele de la 11 septembrie
Foto: Wikipedia

Unul dintre teroristii arestati in legatura cu atacurile de la 11 septembrie 2001, Zacarias Moussaoui, sustine ca membrii familiei regale saudite au finantat atentatele teroriste.

Moussaoui, care este inchis in Colorado pentru rolul jucat in aceste atacuri, a depus marturie in octombrie in fata avocatilor victimelor atentatelor, care dau in judecata Arabia Saudita, informeaza BBC.

Declaratia sa a devenit publica abia acum, intrucat a fost depusa la tribunal saptamana aceasta, printre alte documente, drept raspuns la incercarea sauditilor de a anula procesul.

Arabia Saudita respinge acuzatiile "unui criminal deranjat", care nu are credibilitate si a facut deja cateva incercari pentru a stopa procesul.

Moussaoui a afirmat ca oficiali sauditi "extrem de faimosi", precum printul Turki al-Faisal Al Saud, fost sef al serviciilor de informatii saudite, au finantat gruparea al Qaida incepand cu anii '90. Teroristul ...citeste mai departe despre "Dezvaluirile unui terorist: Arabia Saudita a finantat atentatele de la 11 septembrie" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#atacuri 11 septembrie Arabia Saudita, #Arabia Saudita atacuri SUA , #Stiri International