Dezvaluirile lui Guccifer: Cum a spart serverul lui Clinton si ce date sensibile a ascuns

Joi, 05 Mai 2016, ora 08:09
829 citiri
Dezvaluirile lui Guccifer: Cum a spart serverul lui Clinton si ce date sensibile a ascuns
Foto: Facebook/Hillary Clinton

Postul american de televiziune Fox News a realizat un interviu cu hackerul roman Guccifer, care i-a spart contul de email favoritei la investitura democrata Hillary Clinton, la inceputul lui 2013.

Marcel Lazar, alias Guccifer, a spus ca a fost foarte usor si ca a gasit dovezi ca nu a fost singurul, dar si ca a ascuns doi gigabytes de date "care tin de securitatea nationala" si sunt prea sensibile.

"Pentru mine a fost usor... usor pentru mine, pentru toata lumea", a povestit Marcel Lazar in interviul telefonic de o jumatate de ora, intrebat daca a fost greu sa acceseze mailul fostului secretar de Stat.

Romanul, care se afla in prezent la inchisoare in statul american Virginia, a oferit numeroase detalii in legatura cu modul in care a operat si ce a descoperit. Fox News nu a putut verifica, insa, din surse independente informatiile.

Romanul de 44 de ani a explicat ca mai intai i-a compromis contul AOL fostului consilier al familiei Clinton, jurnalistul Sidney Blumenthal, in ...citeste mai departe despre "Dezvaluirile lui Guccifer: Cum a spart serverul lui Clinton si ce date sensibile a ascuns" pe Ziare.com

#Guccifer spart mail Hillary Clinton , #Stiri International