Dezvaluiri WikiLeaks: Dedesubturile murdare scoase la iveala de atacul coreenilor asupra Sony

Vineri, 17 Aprilie 2015, ora 08:15
1170 citiri
Dezvaluiri WikiLeaks: Dedesubturile murdare scoase la iveala de atacul coreenilor asupra Sony
Foto: Japan Times

Website-ul de dezvaluiri WikiLeaks a publicat, joi, peste 30.000 de documente si 170.000 de e-mailuri de la compania de film Sony Pictures, obtinute dupa un atac cibernetic initiat de Coreea de Nord, inainte de lansarea peliculei "The Interview".

Site-ul WikiLeaks noteaza ca "in vreme ce unele povesti au fost dezvaluite la momentul respectiv, arhivele originale, care nu aveau optiunea de cautare, au fost inlaturate inainte ca publicul si jurnalistii sa poata sa faca mai mult decat sa verifice la suprafata", potrivit Business Insider.

WikiLeaks a publicat toate aceste documente cu optiunea de cautare si arata ca "arhiva demonstreaza felul in care lucreaza o corporatie internationala influenta. Genereaza stiri si se afla in centrul unui conflict geopolitic. Aratine domeniului public. WikiLeaks se va asigura ca va ramane asa".

Pentru a apara dezvaluirile si natura lor generatoare de stiri, WikiLeaks pune accent pe unele documente cu implicatii politice, printre care reactiile ...citeste mai departe despre "Dezvaluiri WikiLeaks: Dedesubturile murdare scoase la iveala de atacul coreenilor asupra Sony" pe Ziare.com

#WikiLeaks documente atac Sony, #Wikileaks documente atac The Interview , #Stiri International