Dezvaluiri din interiorul Kremlinului: Toti oamenii de afaceri sunt sclavii lui Putin

Vineri, 10 Octombrie 2014, ora 13:39
2098 citiri
Dezvaluiri din interiorul Kremlinului: Toti oamenii de afaceri sunt sclavii lui Putin
Foto: Daily Mail

Dupa trei ani de tacere in exilul strainatatii, fostul aliat al presedintelui Vladimir Putin, Serghei Pugaciov, face dezvaluiri despre lucruri care se petrec in interiorul Kremlinului. El afirma ca toti oamenii de afaceri rusi sunt sclavii lui Putin.

Intr-un interviu acordat la Londra publicatiei Financial Times, Pugaciov sustine ca astazi in Rusia nu exista proprietate privata, relateaza The Moscow Times.

Sanctiunile occidentale au creat "o stare de razboi" in Rusia, afirma Pugaciov, comparandu-l pe Putin cu un general, iar pe subordonatii sai cu niste "locotenenti".

"Marile afaceri nu pot exista ca inainte. Ele se desfasoara in conformitate cu regulile militare", a spus omul de afaceri rus.

Odata un apropiat al ...citeste mai departe despre "Dezvaluiri din interiorul Kremlinului: Toti oamenii de afaceri sunt sclavii lui Putin" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#declaratii Pugaciov dezvaluiri Putin, #oamenii afaceri sclavii Putin, #Pugacion apropiat presedintelui Putin, #sanctiuni occidentale impotriva Rusiei , #Stiri International