Dezvaluiri despre Breivik, teroristul sangeros din Norvegia: A mers in Germania cu arme asupra sa inaintea masacrului din Oslo

Vineri, 15 Ianuarie 2016, ora 11:29
862 citiri

Extremistul de dreapta Anders Behring Breivik, care executa o pedeapsa cu inchisoarea pentru atacurile teroriste de la Oslo din iulie 2011, a fost oprit in 2009, in timpul unui control de rutina in Germania, avand asupra sa arme si munitie, dar incidentul nu a fost niciodata raportat politiei norvegiene, sustine un realizator de filme documentare germane.

Breivik a fost oprit in timpul unui control in apropierea orasului german Wetzlar, la nord de Frankfurt, probabil la inceputul anului 2009, potrivit ABC Nyheter.

"In urma cu trei ani si jumatate, am primit informatia ca autoritatile germane aproape l-au capturat in 2009", a afirmat realizatorul de filme german Daniel Harrich. Acesta a studiat timp de mai multi ani comertul ilegal cu arme in Europa.

Cel mai recent film al lui Harrich, intitulat "Waffen fur den Terror" (Arme pentru teroare), difuzat recent de canalul de televiziune Arte, include noi dezvaluiri despre criminalul norvegian.

Criminalul Anders Breivik cheama ...citeste mai departe despre "Dezvaluiri despre Breivik, teroristul sangeros din Norvegia: A mers in Germania cu arme asupra sa inaintea masacrului din Oslo" pe Ziare.com

#dezvaluiri ucigas atentat Norvegia, #dezvaluiri ucigas Oslo , #Stiri International