Destinul Romaniei printre atentate, setea lui Putin si frica lui Erdogan

Duminica, 31 Iulie 2016, ora 11:38
1137 citiri
Destinul Romaniei printre atentate, setea lui Putin si frica lui Erdogan

Dupa anul 2016, anul atentatelor, va trebui sa ne obisnuim cu noua provocare - Uniunea Europeana nu mai e un teritoriu sigur. Terorismul face parte din viata noastra. Mai devreme decat ne imaginam, o sa apara schimbari cotidiene.

Evenimentele in aer liber nu vor mai fi atat de populare, costurile biletelor la spectacole si competitii sportive vor creste din cauza masurilor de securitate suplimentare. Destinatiile de vacante se vor schimba radical. Transportul public va fi afectat cel putin in orasele mari precum Paris, Berlin sau Munchen.

Din pacate, ingrijorarea ne va insoti de acum inainte, iar acest lucru va afecta Uniunea Europeana. E foarte greu sa fim optimisti, dar aceasta constructie a primit cateva lovituri puternice in ultimii ani care au zdruncinat-o serios.

Criza economica generata de SUA, criza din Grecia, plaga atacurilor islamiste, Brexit. La asta se adauga imobilismul institutiilor europene, lipsa tot mai mare a sustinerii populare si lipsa cresterii ...citeste mai departe despre "Destinul Romaniei printre atentate, setea lui Putin si frica lui Erdogan" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#terorism Europa, #terorism Uniunea Europeana, #destramare uniunea europeana , #Stiri International