Demisie la nivel inalt din cauza crizei imigrantilor: Cancelarul austriac renunta la functie

Luni, 09 Mai 2016, ora 19:33
730 citiri
Demisie la nivel inalt din cauza crizei imigrantilor: Cancelarul austriac renunta la functie
Foto: Hepta

Cancelarul austriac Werner Faymann a demisionat neasteptat, luni, declarand ca a pierdut sustinerea partidului sau social-democrat.

In varsta de 56 de ani, Faymann a facut anuntul surpriza intr-o scurta declaratie susinuta la Viena: "Sunt recunoscator pentru sapte ani si jumatate si ii doresc succesorului meu mult noroc", relateaza USA Today.

Liderul unei tari UE: Trimiteti refugiatii inapoi in Turcia!

Printre provocarile cu care se confrunta Austria se numara integrarea a aproape 90.000 de refugiati si imigranti care au aplicat pentru azil anul trecut, iar alte sute de mii au trecut prin Austria pe drumul lor catre Germania si Scandinavia.

"Trebuie sa luptam contra somajului, sa garantam coeziunea sociala si, in criza refugiatilor, sa asiguram ordinea si umanitatea", a mai spus Faymann.

Faymann a ocupat functia de cancelar - sef al Guvernului numit de presedinte - din 2008, insa s-a aflat sub presiune dupa prabusirea electorala a partidului sau in primul tur al ...citeste mai departe despre "Demisie la nivel inalt din cauza crizei imigrantilor: Cancelarul austriac renunta la functie" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Werner Faymann demisie, #Werner Faymann demisionat, #cancelar austriac demisionat, #demisie cancelar Austria , #Stiri International