Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

De ce sunt urmatoarele 2 luni decisive in criza refugiatilor

De ce sunt urmatoarele 2 luni decisive in criza refugiatilor

Fiecare inceput de an este ocazia pentru a defini prioritatile, dar si principalele provocari ce se astern in fata noastra. Este si cazul institutiilor europene care nu duc lipsa nici de provocari si nici de crize aflate in curs.

Situatia economica impune pe agenda problema crearii noilor locuri de munca, a securizarii zonei euro si a finantelor europene, raman pe agenda problemele legate de securitatea energetica si politicile in domeniul mediului, dupa cum fiecare dintre sectoarele economiei au propriile prioritati care se reflecta si in politicile europene.

Cea mai importanta prioritate o reprezinta, fara indoiala, criza migratiei si criza ce se profileaza in domeniul securitatii internationale ca urmare a activitatilor teroriste care au avut loc in 2015.

Exista un sentiment de urgenta legat de masurile ce se impun in fata crizei migratiei. Acest sentiment a fost clar reflectat in dezbaterea pe care plenul Parlamentului European, la Strasbourg, a organizat-o cu privire la ...citeste mai departe despre "De ce sunt urmatoarele 2 luni decisive in criza refugiatilor" pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1185 ori