De ce s-a rupt in doua avionul rusesc prabusit in Egipt?

Luni, 02 Noiembrie 2015, ora 09:20
1042 citiri
De ce s-a rupt in doua avionul rusesc prabusit in Egipt?
Foto: Twitter/Flightradar24

Anchetatorii incearca sa afle ce a dus la prabusirea avionului rusesc cu 224 de oameni la bord in Egipt, sambata, si iau in calcul trei ipoteze.

Acestia sustin ca ruperea in aer a aeronavei companiei ruse Kogalimavia a fost provocata fie de o eroare tehnica, fie de o racheta, fie de o explozie la bord, iar aceste trei variante sunt analizate in prezent de catre investigatori, relateaza The Guardian.

Avion rusesc prabusit in Egipt: Aeronava s-a rupt in aer

Eroare tehnica sau mecanica

Avionul Airbus A321 era vechi de 18 ani, ceea ce nu inseamna foarte mult pentru o aeronava. Totusi, aceasta fusese afectata intr-un incident din 2001, cand coada sa a atins pista la decolare, pe Aeroportul din Cairo, potrivit Aviation Safety Network.

Tony Cable, fost anchetator britanic al accidentelor de avion, a subliniat ca este posibil ca acest incident sa fi contribuit la cauza prabusirii. Cel putin un dezastru aviatic a fost atribuit pana acum proastei reparatii a cozii dupa un astfel... citeste mai departe despre "Avion rusesc prabusit in Egipt: De ce s-a rupt aeronava in doua?" pe Ziare.com

#cauze avion prabusit Egipt, #avion prabusit Egipt racheta, #avion prabusit Egipt explozie, #avion prabusit Egipt defectiune , #Stiri International