De ce politica anti-terorista a Frantei incurajeaza, de fapt, atacurile teroriste

Sambata, 09 Ianuarie 2016, ora 08:08
832 citiri

La un an de la atacurile teroriste din redactia revistei satirice franceze Cahrlie Hebdo, masurile luate de Guvernul francez pentru a rezolva problema terorismului local sunt departe de ideale, ba chiar nasc temeri ca atentatele se vor repeta.

Nathalie Goulet, membra a Senatului francez si co-presedinte al comitetului pentru jihadism, scrie, in Newsweek, despre faptul ca politica autoritatilor franceze nu descurajeaza terorismul.

La comemorarea unui an de la atentatele de la Charlie Hebdo, senatoarea se teme ca ceremoniile vor inspira atacuri similare. Rememorarea atacului si teroristilor ii face pe acestia sa para faimosi. Sunt oameni care vor sa imite exemplul lui Amedy Coulibaly si fratilor Kouachi pentru a obtine notorietate, spune aceasta.

Teroare la Paris: Barbat cu centura de explozibili, impuscat in fata unei sectii de politie (Video)

"Teama mea este ca, vazand imaginile acestor atacuri, reluate timp de 24 de ore pe canalele de televiziune, se poate provoca o ...citeste mai departe despre "De ce politica anti-terorista a Frantei incurajeaza, de fapt, atacurile teroriste" pe Ziare.com

#Paris atentate teroriste, #politica antiterorism Franta , #Stiri International