De ce iubesc nemtii Rusia si ce-o opreste pe Merkel sa-l pedepseasca pe Putin

Miercuri, 07 Mai 2014, ora 09:16
1282 citiri
De ce iubesc nemtii Rusia si ce-o opreste pe Merkel sa-l pedepseasca pe Putin
Foto: Arhiva

Cei mai multi experti pe probleme de politica externa au ramas socati, dupa ce Rusia a anexat Crimeea si a continuat "invazia usoara" in estul Ucrainei.

"Chiar se intampla asa ceva, ca acest teritoriu sa fie insfacat acum, in Europa secolului al XXI-lea?", se intreaba analistul Clemens Wergin, editor pe domeniul extern al grupului german Die Welt si autorul blogului Flatworld, intr-un material de opinie publicat pe site-ul New York Times.

Insa actiunile Rusiei nu au fost singurele care au surprins. Cei care au urmarit dezbaterile din Germania pe tema crizei din Ucraina au fost martorii unei fenomen bizar: o parada de fosti politicieni si personalitati mergand prin studiourile TV si facand pe avocatii Rusiei.

Potrivit acestor personaje, printre care si fostii cancelari germani Gerhard Schroder si Helmut Schmidt, NATO si Uniunea Europeana au fost adevaratii agresori, pentru ca au indraznit sa se extinda in ...citeste mai departe despre "De ce iubesc nemtii Rusia si ce-o opreste pe Merkel sa-l pedepseasca pe Putin" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Rusia Germania, #germani Rusia, #Merkel Putin, #Germania Ucraina , #Stiri International