De ce ipocrizia lui Donald Trump este buna pentru America

Vineri, 02 Decembrie 2016, ora 20:54
615 citiri
De ce ipocrizia lui Donald Trump este buna pentru America
Foto: Facebook/Donald Trump

Promisiunile lui Donald Trump din campania electorala au inceput sa se dizolve in realitatea dura, multe dintre ele s-au transformat intr-un fel sau altul - au fost modificate, moderate, limitate, chiar abandonate sau pur si simplu impinse intr-un viitor indepartat.

Zidul de la granita cu Mexicul nu va acoperi toata frontiera. Nu se va renunta la intreg sistemul Obamacare. Nu vor fi deportati toti imigrantii ilegali, cel putin nu in viitorul apropiat. Nu va fi anulat cu totul acordul nuclear cu Iranul. Hillary Clinton nu va fi trimisa dupa gratii.

Toate acestea i-au facut pe multi sa-l acuze pe Trump de ipocrizie. Pentru binele natiunii americane, sa speram ca asa este, scrie jurnalistul Michael Gerson, intr-un editorial publicat de Washington Post.

Ipocrizia a fost intotdeauna un viciu complicat. Este cea mai usoara si cea mai frecventa acuzatie folosita in politica, sustine autorul articolului.

Multi dintre noi au o reactie profunda cand aud ca un procuror merge la ...citeste mai departe despre "De ce ipocrizia lui Donald Trump este buna pentru America" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Donald Trump ipocrit, #Donald Trump ipocrizie, #Donald Trump razgandit, #Donald Trump promisiuni , #Stiri International