De ce ii primeste Germania cu bratele deschise pe refugiati

Sambata, 05 Septembrie 2015, ora 18:53
1024 citiri
De ce ii primeste Germania cu bratele deschise pe refugiati
Foto: Facebook / Angela Merkel

Spre deosebire de alte state europene care incearca sa ii opreasca pe refugiati la granite, germanii ii primesc cu bratele deschise, un posibil motiv fiind si faptul ca multi dintre ai au fost la randul lor transfugi, in timpul comunismului.

Cel putin asa argumenteaza autorul unui editorial publicat in The Telegraph, in care se precizeaza inca de la inceput ca in timp ce Marea Britanie blocheaza accesul imigrantilor prin eurotunelul din Canalul Manecii, iar politia ceha ii asteapta cu arma in mana, germanii ii primesc cu ursuleti de plus si se invoiesc de la serviciu pentru a merge in garile unde sosesc garniturile de tren si a le oferi mancare si haine.

Familii din toata tara si-au aratat disponibilitatea de a-i gazdui pe refugiati pana cand toate documentele pentru azil sunt gata, iar asta poate dura si cateva luni.

In timp ce politicienii britanici se contrazic atunci cand se pune problema primirii a inca 10.000 de azilanti, Germania a anuntat ca va gazdui 800.000 doar in ...citeste mai departe despre "De ce ii primeste Germania cu bratele deschise pe refugiati" pe Ziare.com

#Germania imigranti, #Merkel refugiati, #Germania criza imigranti , #Stiri International