David Cameron e inca suparat pentru Brexit: Impusca fazani pe care ii boteaza Boris Johnson si Michael Gove

Luni, 23 Ianuarie 2017, ora 10:02
1165 citiri
David Cameron e inca suparat pentru Brexit: Impusca fazani pe care ii boteaza Boris Johnson si Michael Gove
Foto: Arhiva Facebook/David Cameron

Fostul premier britanic David Cameron a declarat la Forumul Economic Mondial de la Davos ca numeste fazani Boris Johnson si Michael Gove, inainte de a-i impusca, pentru a se simti mai bine dupa esecul suferit la referendumul privind apartenenta la UE.

Intrebat ce face de cand si-a dat demisia, el a raspuns: "Am folosit timpul liber pentru a ma apuca iarasi de vanatoare. Gasesc ca atunci cand impusc cativa Borisi si Michaeli ma simt mult mai bine", a spus el, citat de The Independent.

Cameron este inca dezamagit de faptul ca cei doi s-au alaturat taberei anti-UE in campania pentru referendumul din 23 iunie si considera decizia lor o tradare.

Cameron a mai spus ca, desi s-a retras din prim-planul scenei politice, este "inca insurat cu serviciul public" si a glumit ca, "intre timp, sunt disponibil pentru nunti si bar mitzvah".

Fostul premier a renuntat la vanatoare cand a fost ales in functie, de teama ca va starni controverse. Insa el a vanat de cel putin doua ori de cand a parasit Downing Street. ...citeste mai departe despre "David Cameron e inca suparat pentru Brexit: Impusca fazani pe care ii boteaza Boris Johnson si Michael Gove" pe Ziare.com

#David Cameron impuscat fazani Borsis Johnson, #David Cameron Brexit Boris Johnson , #Stiri International