Dan Dungaciu: Daca va continua in ritmul asta, Erdogan risca sa ramana un general fara armata Interviu

Joi, 21 Iulie 2016, ora 08:35
765 citiri
Dan Dungaciu: Daca va continua in ritmul asta, Erdogan risca sa ramana un general fara armata Interviu
Foto: Arhiva / FUMN

Turcia, dar si NATO si UE ies slabite dupa reglarea de conturi care a avut loc la sfarsitul saptamanii trecute intre aripa Erdogan si ramasitele Gulen-iste din structurile de putere, spune Dan Dungaciu, care nu crede ca Iranul si Federatia Rusa vor declara razboi Occidentului "de dragul lui Erdogan".

Intr-un interviu acordat Ziare.com, Dan Dungaciu, directorul Institutului de Stiinte Politice si Relatii Internationale al Academiei Romane (ISPRI) si presedintele Fundatiei Universitare a Marii Negre (FUMN), comenteaza lovitura de stat din Turcia si consecintele ei asupra Turciei, Uniunii Europene si NATO.

La ce am asistat la sfarsitul saptamanii trecute? A fost o lovitura de stat sau presedintele Erdogan a pus la cale un plan diabolic pentru a scapa de adversarii politici, asa cum s-a speculat in mass-media? De ce au fost arestati aproape 3.000 de judecatori si au fost epurati din sistem 15.000 de profesori?

Ceea ce stim cu certitudine, dincolo de speculatii, este ca ceea ce s-a ...citeste mai departe despre "Dan Dungaciu: Daca va continua in ritmul asta, Erdogan risca sa ramana un general fara armata Interviu" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Dungaciu Erdogan lovitura stat Turcia , #Stiri International