Cursa pentru Casa Alba: Avansul lui Hillary Clinton se evapora in sondaje

Vineri, 16 Septembrie 2016, ora 14:38
826 citiri
Cursa pentru Casa Alba: Avansul lui Hillary Clinton se evapora in sondaje
Foto: Facebook/Hillary Clinton

Cu circa 50 de zile inaintea alegerilor prezidentiale americane, avansul lui Hillary Clinton se evapora in sondaje, fapt ce ingrijoreaza tabara democratilor, a caror candidata suscita din ce in ce mai putin entuziasm in randurile sustinatorilor sai.

Media sondajelor de la sfarsitul lunii august nu indica decat un avans de 1,8 puncte procentuale fata de Donald Trump la nivel national, ceea ce reprezinta o scadere cu 4 puncte in doua saptamani.

In statele-cheie unde se va decide soarta alegerilor, Donald Trump se situeaza in prezent in frunte, in Ohio (46% fata de 41%) si in Florida (47% pentru Trump, 44% pentru Clinton), potrivit unui sondaj CNN-ORC.

Vezi si cum aratau sondajele din 3 septembrie

Candidata democrata, care si-a reluat campania joi, dupa trei zile de repaus pentru a-si trata pneumonia, isi pastreaza calmul.

"Am spus intotdeauna ca va fi un scrutin strans", a declarat ea. Dar, ca un semn al ingrijorarii democratilor, echipa sa de campanie a anuntat ca fostul ...citeste mai departe despre "Cursa pentru Casa Alba: Avansul lui Hillary Clinton se evapora in sondaje" pe Ziare.com

#Hillary Clinton sondaje, #Donald Trump sondaje, #alegeri SUA , #Stiri International