Cum trebuie gestionata criza imigrantilor din Europa?

Sambata, 29 August 2015, ora 19:01
855 citiri

Criza imigrantilor in Europa a intrat intr-o noua etapa si a dezvaluit o noua frontiera vizata de acest fenomen, dupa descoperirea, in Austria, a unui camion cu 71 de cadavre descompuse ale unor refugiati care traversasera Ungaria. Pana acum, opinia publica fusese socata de sutele de morti survenite in apele Mediteranei.

Pana la 25 august, aproximativ 133.000 de persoane au depus cerere de azil in Ungaria anul acesta, iar numarul creste exponential. Biroul budapestan al Organizatiei Mondiale pentru Imigratie (IOM) estimeaza ca se va ajunge la 200.000 pana la sfarsitul anului, aproape de cinci ori mai multe cereri decat in 2014, scrie, intr-o analiza, Newsweek.

Potrivit agentiei europene Frontex, ruta prin Balcanii de Vest pana in in Ungaria se refera atat la imigrantii din tarile balcanice cat si la cei din Orientul Mijlociu si Africa sub-sahariana, care patrund in Europa terestru sau maritim, dinspre Turcia.

Criza imigrantilor: Cadavrele refugiatilor sufocati in camionul din ...citeste mai departe despre "Cum trebuie gestionata criza imigrantilor din Europa?" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#criza imigranti Europa solutii, #criza imigranti Europa , #Stiri International