Cum stau in sondaje Clinton si Trump, cu trei saptamani inainte de alegeri - Ce efect a avut inregistrarea din 2005

Duminica, 16 Octombrie 2016, ora 12:11
855 citiri

Cu mai putin de o luna pana la alegerile prezidentiale din SUA, Hillary Clinton, candidatul democrat, conduce in sondaje. Ea are un avans de patru procente in fata contracandidatului sau, Donald Trump.

Cel mai recent sondaj, realizat de Washington Post si ABC News in perioada 10 - 13 octombrie, pe 1.152 de adulti, la telefonul fix si mobil, a fost efectuat dupa ce inregistrarea din 2005, in care Trump comenta ca daca esti vedeta poti face orice cu femeile, a ajuns viral.

Momentul nu a fost deloc unul propice lui Trump, acuzat de mai multe femei de agesiune sexuala.

Conform Washington Post, perceptia generala este ca Donald Trump, candidatul republican, nu este calificat pentru a ajunge presedinte.

Desi multi cred ca scuzele lui Trump, dupa ce inregistrarea a ajuns in presa, sunt nesincere, intregul scandal pare sa nu aiba un foarte mare impact asupra celor care il sprijina, noteaza Washington Post.

Clinton conduce in acest sondaj cu 47 la 43. Destul de putin daca se ia ...citeste mai departe despre "Cum stau in sondaje Clinton si Trump, cu trei saptamani inainte de alegeri - Ce efect a avut inregistrarea din 2005" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Clinton Trump sondaje, #ultima dezbatere TV Clinton Trump, #inregistrare Trump sondaj, #Trump comentarii femei efecte , #Stiri International