Cum se vede Romania post-comunista din SUA: Timpul este perceput intr-un cu totul alt mod (Galerie foto)

Sambata, 18 Ianuarie 2014, ora 15:28
1643 citiri
Cum se vede Romania post-comunista din SUA: Timpul este perceput intr-un cu totul alt mod (Galerie foto)

"Cand ucizi un monstru, trebuie sa aduni si oasele, iar asta poate lua ceva timp" - isi incepe o publicatie straina articolul in care trece in revista viata in Romania post-comunista, oglindita intr-o explozitie ajunsa si in SUA.

Fotograful Tamas Dezso imortalizeaza de ani buni "dezintegrarea infrastructurii comuniste" in Romania si incercarile acesteia de a se adapta, relateaza Wired.

"Cladiri simbolice si foste fabrici dispar, iar satele sunt parasite cu o viteza incredibila", explica fotograful realitatea din Romania. Inainte ca din acestea sa nu mai ramana nimic, jurnalistul le-a imortalizat: "Tinta mea cu aceste fotografii este sa redau o lume care poate disparea imperceptibil si foarte rapid".

Instantaneele redau izolarea, dezamagirea, pe de o parte, dar si rabdarea si speranta.

Desi a intrat in UE in 2007, castigandu-si un loc in lumea moderna, Romania ramane o tara cu multi someri, mai ales prin satele uitate de lume, care nu vor vedea beneficii imediate de pe ...citeste mai departe despre "Cum se vede Romania post-comunista din SUA: Timpul este perceput intr-un cu totul alt mod (Galerie foto)" pe Ziare.com

#fotografii Romania Tamas Dezso, #Romania vazuta SUA, #Romania dupa Revolutie, #Romania post comunista, #poze Romania Tamas Dezso , #Stiri International