Cum se vede in Rusia pactul de la Minsk: O victorie pentru Putin! Americanii vor fi exclusi de pe toate continentele

Joi, 12 Februarie 2015, ora 21:48
827 citiri
Cum se vede in Rusia pactul de la Minsk: O victorie pentru Putin! Americanii vor fi exclusi de pe toate continentele
Foto: kp.ru

Armistitiul stabilit, joi, la Minsk este privit ca o mare victorie in Rusia, dar si ca o demonstratie de forta data de presedintele Vladimir Putin.

Intr-o interventie la postul de Radio Komsomolskaya Pravda, colonelul Vladimir Jirinovski, presedinte al Partidului Liberal Democratic Rus (LDPR), a avut o reactie dura la adresa SUA, cand a fost pus sa comenteze armistitiul de joi.

"In orice caz, este o victorie pentru Rusia. Am aratat lumii ce facem. Americanii se pot lauda cu forta lor militara, pot ameninta, dar le este teama! De 70 de ani incearca sa instaureze pacea peste tot (Japonia, Coreea, intreaga Asia, Vietnam, Africa, America Latina) si nicaieri nu le-a mers. Sange peste tot, cadavre, oameni spanzurati!", a spus politicianul rus.

Apoi, Jirinovski a afirmat ca americanii sunt inca "in anii '50" si a cerut o lovitura in plan economic pentru SUA.

"Pe plan intern, inca sunt in anii '50. Este ridicol ce fac, in secolul 21, americanii ard oameni de culoare. Asta e tara ...citeste mai departe despre "Cum se vede in Rusia pactul de la Minsk: O victorie pentru Putin! Americanii vor fi exclusi de pe toate continentele" pe Ziare.com

#atac SUA Rusia, #atac SUA armistitiu Minsk, #armistitiu Minsk Rusia SUA , #Stiri International