Cum s-a transformat Angela Merkel din paria crizei grecesti in eroina refugiatilor

Miercuri, 16 Septembrie 2015, ora 19:03
825 citiri

Momentul in care numerele au devenit chipuri a fost unul decisiv pentru soarta politica a cancelarului german Angela Merkel.

Cand a facut turul centrelor pentru refugiati din orasul Heidenau, aflat in estul tarii, pe 26 august, seful Guvernului de la Berlin a auzit multe povesti care au induiosat-o.

Sirienii i-au spus prin ce greutati au trecut pentru a ajunge in cea mai puternica tara europeana, iar acest lucru a facut-o pe Angela Merkel sa adopte o pozitie ferma si sa le intinda o mana de ajutor.

Explicatia pentru miraculoasa cultura a ospitalitatii afisata de Germania

Unii au numit-o tradatoare, iar altii au condamnat actiunile sale. Cert este ca vizita in centrele pentru refugiati au impresionat-o atat de tare incat a decis sa faca ceva in aceasta privinta, au precizat doi apropiati ai cancelarului german pentru Bloomberg.

Merkel a facut apel la ceilalti lideri europeni pentru a puna la cale o strategie pentru ca Europa sa faca fata exodului.

Mai mult, a anuntat ...citeste mai departe despre "Cum s-a transformat Angela Merkel din paria crizei grecesti in eroina refugiatilor" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Merkel criza refugiati, #Merkel imagine criza refugiati, #Merkel criza imigranti , #Stiri International