Cum s-a folosit Donald Trump de Facebook pentru a castiga alegerile din SUA

Sambata, 18 Noiembrie 2017, ora 21:42
1176 citiri
Cum s-a folosit Donald Trump de Facebook pentru a castiga alegerile din SUA
Foto: Arhiva Facebook/Donald Trump

Donald Trump isi spala rufele in public pe Twitter, dar Facebook a fost reteaua sociala care l-a ajutat cel mai mult in timpul campaniei pentru alegerile prezidentiale din SUA.

Platforma lui Mark Zuckerberg a fost perfecta pentru candidatul republican din doua motive, mari si late, potrivit Cnet.com.

Brad Parscale este cel care s-a ocupat de strategia de social media a lui Trump.

El a povestit ca Facebook a fost folosita atat ca unealta pentru marketing, cat si ca un canal perfect pentru strangerea de fonduri.

In primul rand, lipsa finantarii era o problema acuta la inceputul campaniei lui Trump. Asa ca Brad Parscale a fost nevoit sa gaseasca un mod simplu de a primi donatii.

"Facebook ne-a permis nu doar sa strangem foarte multi suporteri intr-un timp foarte scurt, ci si sa ii convingem repede sa ne dea bani", a explicat acesta.

In plus, echipa lui Trump a folosit un program care genereaza campanii de reclame pe reteaua sociala si le alege astfel incat se genereze un profit cat mai mare.

C.P. ...citeste mai departe despre "Cum s-a folosit Donald Trump de Facebook pentru a castiga alegerile din SUA" pe Ziare.com

#Facebook campanie Donald Trump , #Stiri International