Cum risca bombardamentele Rusiei sa agraveze situatia din Siria si sa infurie pe toata lumea

Duminica, 04 Octombrie 2015, ora 13:03
822 citiri

Bombardamentele intense din ultimele zile, desfasurate de Rusia in Siria, impotriva Statului Islamic, risca sa creeze tensiuni si mai mari si sa enerveze pe toata lumea.

Potrivit lui Richard Spencer, de la The Telegraph, interventiile Rusiei din Siria amplifica furia din Orientul Mijlociu.

Siria, in clocot: Bilantul celei de-a patra zile de lupte

Astfel, jurnalistul publicatiei britanice considera ca Vladimir Putin ar putea descoperi, la un moment dat, ca pericolul ce apare dupa folosirea fortei pentru intarirea pozitiei de negociere a uneia dintre parti este acela ca cealalta parte urmeaza aceeasi cale, riscand sa uneasca opozitia sunnita sub o cauza comuna.

Siria fierbe: Rusia lanseaza noi raiduri aeriene, SUA sunt ingrijorate. Urmeaza ofensiva terestra? (Video)

Lupte sangeroase in Siria. Cine bombardeaza tara

Printre cei infuriati de interventia militara a Rusiei in Siria se numara, pe langa Opozitia siriana, aliatii occidentali si statele sunnite din Golful ...citeste mai departe despre "Cum risca bombardamentele Rusiei sa agraveze situatia din Siria si sa infurie pe toata lumea" pe Ziare.com

#Rusia bombardamente Siria, #Rusia atacuri Siria, #Rusia Statul Islamic Siria, #Occident Rusia Siria, #Occident avertisment Rusia, #Occident Siria Statul Islamic , #Stiri International