Cum prezinta rusii meteo: Vreme buna pentru atacuri in Siria! (Video)

Luni, 05 Octombrie 2015, ora 16:19
1316 citiri
Cum prezinta rusii meteo: Vreme buna pentru atacuri in Siria! (Video)
Foto: captura video news.mail.ru

Rusii sunt tot mai implicati in atacurile desfasurate pe teritoriul Siriei, impotriva Statului Islamic, astfel ca la meteo este prezentata starea vremii din punctul de vedere al actiunilor militare rusesti din aceasta tara.

"Conditii foarte bune pentru atacuri aeriene" in Siria, spune prezentatoarea rubricii meteo la televiziunea nationala din Rusia, potrivit Volga.ru.

Sambata, la sfarsitul buletinului meteo principal difuzat de postul de televiziune Rusia 24, s-a facut referire si la actiunile militare intreprinse de armata rusa in Siria.

"In Siria continua operatiunea militara rusa. Potrivit expertilor meteo, vremea este favorabila pentru astfel de actiuni aeriene. Luna octombrie in Siria este in general favorabila pentru zbor", spune prezentatoarea.

Se precizeaza ca vor fi cateva zile cand vantul va bate puternic, insa fara a afecta operatiunile militare. In plus, temperaturile vor ajunge pana in jurul valorii de 30 de grade, ceea ce nu ii impiedica pe piloti sa ...citeste mai departe despre "Cum prezinta rusii meteo: Vreme buna pentru atacuri in Siria! (Video)" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Rusia vreme atacuri Siria, #Rusia atacuri Siria, #Rusia bombardamente Siria , #Stiri International