Cum au ajuns 24 de milioane de oameni izolati de lume

Duminica, 19 Octombrie 2014, ora 12:50
1307 citiri
Cum au ajuns 24 de milioane de oameni izolati de lume
Foto: Huffington Post

Coreea de Nord este una dintre tarile cele mai izolate din lume, iar cei 24 de milioane de oameni care traiesc in statul totalitar au o interactiune minima cu lumea exterioara. Mass-media straina este interzisa, iar comunicarea cu turistii este strict controlata.

Presa internationala este interzisa, interactiunile cu turistii straini sunt strict controlate, iar Internetul este inaccesibil pentru aproape toti locuitorii. Jurnalistii BBC care au vizitat Coreea de Nord in 2010 au constatat ca studentii nu auzisera de Nelson mandela. Dar nici lumea nu stie mare lucru despre ce se intampla in aceasta tara asiatica, potrivit Huffington Post.

Programul armelor nucleare si relatarile privind incalcarea grava a drepturilor omului au facut din acest stat un fel de paria la nivel mondial, iar sanctiunile internationale au izolat si mai mult economia socialista centralizata a Coreei de Nord.

Coreea a avut o lunga istorie de auto-izolare, chiar inainte de scindarea peninsulei care s-a ...citeste mai departe despre "Cum au ajuns 24 de milioane de oameni izolati de lume" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#izolare Coreea Nord international, #istoria Coreei Nord, #incalcarea drepturilor omului Coreea Nord, #regimul comunist Coreea Nord , #Stiri International