Cum a pierdut Statul Islamic 800 de milioane de dolari

Miercuri, 27 Aprilie 2016, ora 13:01
881 citiri
Cum a pierdut Statul Islamic 800 de milioane de dolari
Foto: Arhiva Ziare.com

Statul Islamic a suferit o pierdere importanta pe plan financiar in ultima perioada. Pana la 800 de milioane de dolari, bani cash, au fost distrusi in lovituri aeriene ale coalitiei internationale de lupta impotriva jihadistilor, potrivit unui oficial militar american.

Generalul maior Peter Gersten, care se afla in capitala irakiana Bagdad, a declarat ca avioanele de razboi ale SUA au tintit in repetate randuri depozite in care organizatia terorista isi pastra banii, arata BBC.

Statul Islamic a pierdut in flacari zeci de milioane de dolari bani gheata

Lovitura in sectorul financiar al extremistilor a dus la o crestere masiva a dezertarilor, precum si la o scadere a numarului noilor veniti, a adaugat oficialul american.

Peter Gersten, adjunctul comandantului pentru operatiuni si intelligence din cadrul coalitiei conduse de SUA impotriva Statului Islamic, a spus ca au fost lansate aproape 20 de raiduri aeriene asupra depozitelor de bani lichizi ale jihadistilor. Militarul nu ...citeste mai departe despre "Cum a pierdut Statul Islamic 800 de milioane de dolari" pe Ziare.com

#Statul Islamic pierdut bani, #Statul Islamic bani lovituri aeriene, #finante Stat Islamic , #Stiri International