Cum a evoluat, de-a lungul timpului, contul de Twitter al lui Trump - Iata cand a inceput sa se amestece in politica

Luni, 12 Decembrie 2016, ora 17:48
1131 citiri
Cum a evoluat, de-a lungul timpului, contul de Twitter al lui Trump - Iata cand a inceput sa se amestece in politica
Foto: Captura Twitter/Donald Trump

Nu intotdeauna contul de Twitter al lui Donald Trump a fost un spectacol in sine, asa cum e acum. Cu o istorie de sapte ani, acesta a fost lansat in mai 2009, iar primul mesaj anunta participarea la o emisiunea "Late Show with David Letterman".

In acea vreme, Donald Trump era doar om de afaceri, iar contul sau era administrat de o echipa, relateaza BBC.

Atunci, era nevoie de publicitate pentru cartea "Think Like a Champion", scrisa de Donald Trump, iar reteaua sociala putea sluji in acest sens.

Numele contului a fost schimbat in scurt timp, dupa ce in mediul online au inceput sa apara mesaje de tip parodie, de la cineva care folosea hastagul @DonaldTrump. Asa s-a nascut contul @RealDonaldTrump.

Din 2009 pana in 2011, au fost postate mesaje despre emisiunea "The Apprentice", produsa de Trump, in care aparea inclusiv omul de afaceri, despre aparitii in alte emisiuni si citate "din Trump". Tweet-urile venite chiar de la Trump, care nu apartineau echipei sale, aveau mentiunea, ...citeste mai departe despre "Cum a evoluat, de-a lungul timpului, contul de Twitter al lui Trump - Iata cand a inceput sa se amestece in politica" pe Ziare.com

#Donald Trump cont Twitter, #Trump followeri Twitter, #Trump retele sociale, #Trump mesaje Twitter , #Stiri International