Cu Statul Islamic nu mai e de joaca! Obama, fortat de popor sa fie necrutator?

Sambata, 06 Septembrie 2014, ora 16:25
1414 citiri
Cu Statul Islamic nu mai e de joaca! Obama, fortat de popor sa fie necrutator?

Pana acum, presedintele SUA Barack Obama nu a intrat in forta in Orientul Mijlociu, insa decapitarea celui de-al doilea cetatean american ar putea sa il puna la incercare.

Obama a criticat in repetate randuri liderii americani care au actionat de dragul de a actiona, insa uciderea jurnalistului Steven Sotloff, saptamana aceasta, de catre jihadistii de la Statul Islamic l-ar putea face sa isi schimbe atitudinea, scrie analistul britanic Peter Foster, corespondent in Statele Unite al publicatiei The Telegraph, intr-o analiza postata in editia electronica.

Uciderea lui Sotloff a starnit o furie indreptatita in randul publicului american si a crescut dorinta populatiei ca Obama sa aiba o abordare proactiva in ceea ce priveste amenitarea jihadistilor din Siria si Irak.

America, fara strategie

Saptamana trecuta, vorbind despre faptul ca America are nevoie de mai mult timp pentru a concepe un plan, Obama ...citeste mai departe despre "Cu Statul Islamic nu mai e de joaca! Obama, fortat de popor sa fie necrutator?" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Obama jihad, #Obama Statul Islamic, #jihadisti Statul Islamic , #Stiri International