Criza refugiatilor: Un important oficial german a cedat si si-a dat demisia

Joi, 17 Septembrie 2015, ora 17:07
999 citiri
Criza refugiatilor: Un important oficial german a cedat si si-a dat demisia
Foto: Captura Youtube/Deutsche Welle

Directorul Oficiului pentru Imigranti si Refugiati din Germania, Manfred Schmidt, a demisionat, potrivit unui anunt facut joi de ministrul german de Interne, Thomas de Maiziere, in conditiile in care statul se confrunta cu un val urias de imigranti.

Demisia lui Schmidt, anuntata din motive personale, a venit in contextul in care numarul imigrantilor sositi in Germania s-a dublat in ultimele 24 de ore si controalele s-au extins si la frontiera cu Cehia, informeaza Reuters.

Decizia luata de Schmidt va ingreuna situatia deja tensionata privitoare la imigranti, intrucat din cauza numarului urias procesul de inregistrare a acestora se desfasoara cu dificultate.

Criza imigrantilor: Germania le pregateste o lege total nefavorabila

"Ministerul de Interne regreta plecarea directorului unei institutii care a facut o treaba excelenta", se arata intr-un comunicat al Ministerului german de Interne. "Oficiul pentru Imigranti si Refugiati se afla in centrul unei situatii politice actuale. ...citeste mai departe despre "Criza refugiatilor: Un important oficial german a cedat si si-a dat demisia" pe Ziare.com

#germania criza imigranti invazie, #demisie director imigratie Germania , #Stiri International