Criza refugiatilor: Ridica si Germania garduri la granita? Se vorbeste de un nou "Zid al Berlinului"

Marti, 20 Octombrie 2015, ora 12:28
1232 citiri
Criza refugiatilor: Ridica si Germania garduri la granita? Se vorbeste de un nou "Zid al Berlinului"
Foto: Arhiva Ziare.com

Politica usilor deschise a cancelarului german Angela Merkel in privinta refugiatilor a fost intens criticata chiar din interiorul partidului pe care il conduce, Uniunea Crestin-Democrata (CDU), iar parlamentarii acestei formatiuni au venit cu o propunere extrema de a opri invazia imigrantilor.

Majoritatea parlamentarilor crestin-democrati au depus o initiativa legislativa prin care propun crearea unor sisteme de aparare la granitele Germaniei pe sistemul Zidului Berlinului, informeaza The Independent.

Detaliile asa-zisului "plan secret" al crestin-democratilor de a opri afluxul de 10.000 de imigranti pe zi in Germania au fost publicate luni in cotidianul central Bild, care subliniaza ca initiativa este sustinuta de 188 din 310 parlamentari ai partidului lui Merkel.

Criza refugiatilor: Limbajul politicienilor, asemanator cu cel folosit inainte de Holocaust

Propunerea include ridicarea unor garduri cu sarma ghimpata de-a lungul frontierei de est a Germaniei, nu foarte ...citeste mai departe despre "Criza refugiatilor: Ridica si Germania garduri la granita? Se vorbeste de un nou "Zid al Berlinului"" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#gard granita Germani, #Zidul Berlinului Germania refugiati, #refugiati gard Germania , #Stiri International