Criza refugiatilor: Pana si in Germania se vrea ridicarea unui gard la granita

Luni, 19 Octombrie 2015, ora 09:51
864 citiri
Criza refugiatilor: Pana si in Germania se vrea ridicarea unui gard la granita
Foto: Arhiva Ziare.com

Germania ar trebui sa construiasca un gard la granita cu Austria, pentru a reduce afluxul de imigranti, sustine seful sindicatului Politiei din aceasta tara. El a adaugat ca si alte tari vor urma exemplul Berlinului.

"Daca vrem sa avem controale serioare la frontiera, trebuie sa construim un gard de-a lungul granitei germane. Sunt in favoarea acestui lucru", a declarat Rainer Wendt, seful Sindicatului Politistilor din Germania, pentru publicatia Welt am Sonntag, citata de Russia Today.

Criza refugiatilor: Camion cu numere de Romania cu zeci de migranti, retinut la granita bulgaro-turca

Wendt a precizat ca, daca Germania isi inchide frontiera cu Austria, Austria va proceda la fel cu Slovenia si asa mai departe. "Avem nevoie exact de acest efect", a subliniat el.

Seful de Politie a mentionat ca sustine ideea crearii unor zone de tranzit temporare pentru imigranti, menite sa ii filtreze pe refugiatii care cauta azil in Germania, insa considera ca acest lucru este posibil doar ...citeste mai departe despre "Criza refugiatilor: Pana si in Germania se vrea ridicarea unui gard la granita" pe Ziare.com

#gard Germania, #gard Germania refugiati , #Stiri International