Criza refugiatilor: Cum raspunde Austria cazului celor 71 de imigranti gasiti morti intr-un camion

Vineri, 28 August 2015, ora 21:25
1045 citiri
Criza refugiatilor: Cum raspunde Austria cazului celor 71 de imigranti gasiti morti intr-un camion
Foto: Captura Youtube/CCTV News

Austria nu va introduce controale la frontiere in urma cazului tragic al celor 71 de imigranti gasiti morti intr-un camion pe o autostrada din estul tarii, a indicat vineri ministrul de interne, Johanna Mikl-Leitner.

Potrivit oficialului austriac, cea mai buna modalitate de a gestiona criza refugiatilor este crearea de cai legale de imigratie pentru acestia in Uniunea Europeana, nu de a introduce controale stricte la frontiere, transmite DPA.

"Nu avem nevoie de controale la frontiere. Ceea ce ne trebuie este sa infiintam puncte de intrare sigure la granitele externe ale UE, unde sa putem face diferenta imediat intre refugiatii din calea razboaielor si imigrantii din motive economice", a declarat Mikl-Leitner.

Criza imigrantilor: Cadavrele refugiatilor sufocati in camionul din Austria, mult mai multe decat se credea

"O cota de imigratie este necesara pentru a forma baza oricarei abordari comune in materie de azil", a adaugat ministrul austriac, pledand pentru solutii ...citeste mai departe despre "Criza refugiatilor: Cum raspunde Austria cazului celor 71 de imigranti gasiti morti intr-un camion" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Austria refugiati morti camion, #criza refugiatilor Austria, #criza refugiatilor Europa , #Stiri International