Criza refugiatilor - Amnesty International: Reactia discriminatorie se bazeaza pe frica!

Luni, 14 Septembrie 2015, ora 11:29
1028 citiri
Criza refugiatilor - Amnesty International: Reactia discriminatorie se bazeaza pe frica!
Foto: Amnesty International

Amnesty International critica unele dintre actiunile Comisiei Europene in criza refugiatilor si cere pasi concreti pentru rezolvarea crizei.

Iverna McGowan, director Amnesty International Europe, a explicat, intr-un interviu acordat Ziare.com, ca e nevoie si de implicarea altor state, pe langa cele europene, si de mijloace legale pentru a facilita accesul imigrantilor pe teritoriul Uniunii Europene.

Ati dat publicitatii un plan cu cateva puncte clare care trebuie implementate imediat pentru a raspunde crizei. Care sunt masurile ce trebuie luate imediat pentru a rezolva intrucatva acesta criza?

Este foate important sa constientizam ca avem de-a face cu cea mai mare criza globala a refugiatilor de la cel de-Al Doilea Razboi Mondial incoace. Asteptam de la liderii Uniunii Europene si de la statele membre sa se implice activ in aceasta chestiune, sa dea dovada de responsabilitate. Trebuie sa constientizam faptul ca nu s-ar fi ajuns la aceasta situatie, daca s-ar fi actionat din... citeste mai departe despre "Criza refugiatilor - Amnesty International: Reactia discriminatorie se bazeaza pe frica! Interviu" pe Ziare.com

#Amnesty International criza refugiatilor Europa, #Amnesty International imigranti , #Stiri International