Criza imigrantilor: Noi cifre vehiculate pentru Romania - CE ne-ar trimite mai mult decat suntem pregatiti sa primim

Luni, 07 Septembrie 2015, ora 15:57
1094 citiri

Comisia Europeana urmeaza sa propuna Romaniei, miercuri, sa preia un numar mai mare de imigranti comparativ cu cat se stia pana acum, cel putin asta reiese dintr-un document ce a fost publicat in presa internationala.

Executivul european a intocmit un nou set de cote nationale de azilanti din totalul de 160.000 de oameni care trebuie relocati din Italia, Grecia si Ungaria, a dezvaluit o sursa europeana pentru Reuters.

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, va dezvalui planul miercuri si va propune adaugarea a 120.000 la cei 40.000 pe care propusese initial sa ii reloce din tarile impovarate de valul de imigranti.

Propunerea initiala de relocare a refugiatilor din Italia si Grecia s-a extins pentru a include si refugiatii care ajung in Ungaria.

Criza imigrantilor: Hollande anunta ca Franta primeste mai multi refugiati

Initial, in iunie, statele membre UE au respins cotele nationale obligatorii de azilanti dintr-un total de 40.000, insa in conditiile in care... citeste mai departe despre "Criza imigrantilor: Noi cifre vehiculate pentru Romania - CE ne-ar trimite mai mult decat suntem pregatiti sa primim" pe Ziare.com

#Comisia Europeana cota imigranti Romania, #Romania imgranti , #Stiri International