Criza imigrantilor: Niciun tren nu mai pleaca de la Budapesta spre Occident

Joi, 03 Septembrie 2015, ora 11:06
1383 citiri
Criza imigrantilor: Niciun tren nu mai pleaca de la Budapesta spre Occident
Foto: captura video Youtube/ Euronews

Compania ungara feroviara MAV a decis sa suspende toate serviciile internationale feroviare din Budapesta catre Europa occidentala, a anuntat joi dimineata serviciul de presa al firmei.

"MAV a decis sa suspende serviciile pe o perioada nedeterminata pentru a asigura securitatea traficului feroviar", a anuntat MAV.

Imigrantii au blocat gara din Budapesta

Politia ungara s-a retras joi din fata Garii de Est (Keleti) din Budapesta, iar zecile de imigranti care asteptau in fata portilor au luat cu asalt peroanele si au incercat sa se urce la bordul unui tren.

France Presse a relatat ca, imediat dupa retragerea politistilor, imigrantii "au luat cu asalt" gara in incercarea de a se sui in trenuri avand ca destinatie Austria sau Germania, in timp ce Reuters a facut referire la "scene de haos" si cita informatii furnizate de operatorul cailor ferate ungare care mentionase intr-o declaratie de presa ca niciun tren care circula direct catre Europa occidentala nu urma sa soseasca sau ...citeste mai departe despre "Criza imigrantilor: Niciun tren nu mai pleaca de la Budapesta spre Occident" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#trafic feroviar Ungaria suspendat, #gara Budapesta inchisa, #refugiati gara Budapesta, #imigranti gara Budapesta , #Stiri International