Criza imigrantilor - Ministrul slovac de Externe, la Bucuresti: Daca nu oprim fluxul, vor exista consecinte grave

Miercuri, 02 Septembrie 2015, ora 19:48
825 citiri
Criza imigrantilor - Ministrul slovac de Externe, la Bucuresti: Daca nu oprim fluxul, vor exista consecinte grave
Foto: MAE

Ministrul slovac de Externe, Miroslav Lajcak, a atras atentia, miercuri, la Bucuresti, ca mii de refugiati intra in zona Schengen, iar "noi ne prefacem ca nu este nimic in neregula", el spunand ca autoritatile nu fac eforturi suficiente si nu exista nicio strategie clara pentru aceasta criza.

In discursul sustinut la Bucuresti, unde se afla cu ocazia celei de-a patra editii a Reuniunii Anuale a Diplomatiei Romane, la care a participat si Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, ministrul slovac de Externe a subliniat ca, in aceasta criza, prioritatile statelor europene sunt salvarea vietilor persoanelor imigrante si acordarea de ajutor corespunzator acestora.

Criza imigrantilor: Premierul slovac respinge criticile statelor care nu au vrut Romania in Schengen

"Mii de oameni intra in zona Schengen si noi ne prefacem ca nu este nimic in neregula. Exista multi oameni care profita de pe urma suferintei altora. Astfel nu pot decat sa constat ca nu exista eforturi suficiente din ...citeste mai departe despre "Criza imigrantilor - Ministrul slovac de Externe, la Bucuresti: Daca nu oprim fluxul, vor exista consecinte grave" pe Ziare.com

#criza imigranti Europa, #ministru slovac criza imigranti, #criza imigranti Romania , #Stiri International