Criza imigrantilor: Merkel ameninta cu proceduri judiciare statele care incalca acordurile UE

Duminica, 06 Septembrie 2015, ora 07:52
1099 citiri
Criza imigrantilor: Merkel ameninta cu proceduri judiciare statele care incalca acordurile UE
Foto: Facebook Angela Merkel

Angela Merkel a amenintat cu proceduri judiciare statele membre UE care incalca acordurile cu privire la refugiati, intr-o conferinta de presa, la Essen, o comuna din landul Saxonia Inferioara (nord-vest), la finalul careia mai multi imigranti sirieni i-au multumit, relateaza DW online.

Cancelarul german a anuntat ca va continua sa poarte negocieri "intense" cu omologii sai europeni pe tema crizei refugiatilor din Europa, aflata in plina desfasurare.

Ea a subliniat ca toate sarcinile si responsabilitatile aferente afluxului de imigranti este necesar sa fie distribuite corect intre statele membre UE, pentru a asigura o "distribuire corecta a poverii".

"Politica in vigoare in Europa cu privire la azil nu functioneaza", a declarat ea pentru Funke Mediengruppe, o organizatie media din Essen. "Acest intreg sistem va avea nevoie sa fie revizuit", a avertizat cancelarul.

Merkel a anuntat joi, impreuna cu presedintele francez Francois Hollande, ca obligativitatea cotelor de ...citeste mai departe despre "Criza imigrantilor: Merkel ameninta cu proceduri judiciare statele care incalca acordurile UE" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Angela Merkel criza imigranti, #Merkel ameninta statele UE criza imigranti, #criza imigranti Europa , #Stiri International