Criza imigrantilor: Mars si miting la Budapesta impotriva lui Orban: "Nu in numele meu!"

Joi, 03 Septembrie 2015, ora 07:17
1049 citiri
Criza imigrantilor: Mars si miting la Budapesta impotriva lui Orban: "Nu in numele meu!"
Foto: Facebook/Zsohar Zsuzsanna

Un mars si o demonstratie au avut loc, miercuri seara, la Budapesta, in semn de sustinere fata de imigranti si impotriva unor proiecte ale Guvernului condus de Viktor Orban de amendare a politicii migratiei, care urmeaza sa fie dezbatute in Parlament vineri.

Demonstratia a inceput la Gara Nyugati, iar participantii au marsaluit catre piata din fata Parlamentului, relateaza MTI.

Zsuzsanna Zsohar, o activista din cadrul asociatiei Migration Aid, organizatoarea protestelor, a indemnat Guvernul, intr-un discurs sutinut in fata protestatarilor, sa opreasca "masurile de vitrina si de escaladare a fricii" in legatura cu criza refugiatilor.

Organizatia a putut sa ajute aproximativ 70.000 de persoane, in ultimele zece saptamani, multumita celor peste 100 de activisti si miilor de oameni care au facut donatii pentru aceasta cauza, a declarat Zsohar.

Ea a cerut Guvernului sa inceteze "demonizarea" oamenilor, deoarece "nu exista oameni ilegali" sau vinovati colectiv. Ea a indemnat ...citeste mai departe despre "Criza imigrantilor: Mars si miting la Budapesta impotriva lui Orban: "Nu in numele meu!"" pe Ziare.com

#miting Budapesta imigranti, #proteste Budapesta imigranti , #Stiri International